Dragen en draagconsulten

Je wilt graag je kindje bij je dragen in een draagdoek of ergonomische drager, maar er is zoveel te koop!
Waar begin je, wat zit lekker voor jou en je kindje?
Waar kun je terecht hier in Heerhugowaard als je op zoek bent naar een goede drager? Nou, hier bij Babywaard dus! 

Boek bij mij een ‘pasconsult’ en ik kom met alle ergonomische dragers in mijn assortiment bij je langs zodat je thuis in alle rust kan passen en proberen!

Dragen is natuurlijk

Dragen is heel natuurlijk voor ons mensen, het wordt al jaren gedaan. Er is al jaren onderzoek naar gedaan, en over de hele wereld zijn de positieve effecten van het dragen van je kindje zichtbaar. Ik heb er een heel stuk over geschreven:

Dragen is goed voor de hechting

Dit is natuurlijk een beetje een open deur, want elke ouder kan bedenken dat het dragen van je kindje goed is voor de hechting tussen ouder en kind. Of wellicht wist je het nog niet, maar heb je het gehoord in de ouderschapscursus Liefdevolle Verwachting. Ook over de hechting heb ik een heel stuk geschreven, wil je daar meer over lezen?

Wil je liever gelijk een consult boeken?

Dat kan natuurlijk ook. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een consult, afhankelijk van wat je wensen zijn.

Een draagconsult voor een rekbare of een geweven doek

Dit consult duurt 1,5 uur en is te volgen door twee personen. Je leert 1 knoop met een geweven of een rekbare doek. Loopt het consult uit dan reken ik €15,- per 15 minuten extra.

Een pasconsult voor een ergonomische drager

Dit consult duurt 1 uur en is voor 1 persoon. Bij een ergonomische drager is het erg belangrijk dat het allemaal goed past, comfortabel en vooral veilig is voor je kindje. Tijdens het pasconsult kun je de ergonomische dragers in mijn collectie allemaal bekijken en passen, en kan ik je er de voors- en tegens van vertellen. Afhankelijk van welke drager het voor jou is geworden kun je die eventueel ook bij mij bestellen. Heb je al een ergonomische drager en wil je deze graag op maat af laten stellen voor jou en je kindje dan is het pasconsult ook de beste keuze!

Een digitaal draagconsult

Dit consult is vooral voor mensen die al kunnen knopen of al een ergonomische drager in gebruik hebben. Heb je vragen of je goed geknoopt hebt of dat je kindje goed in de drager zit dan is een digitaal consult ideaal voor jou. LET OP! Tijdens een digitaal consult kan ik geen nieuwe knoop aanleren of een ergonomische drager op maat instellen!

Product Prijs
Draagconsult voor een geweven of rekbare doek € 65,-
Pasconsult voor een ergonomische drager € 45,-
Digitaal draagconsult € 20,-