Hey wat leuk, jullie krijgen een kindje!

Bij je eerste bezoek aan de verloskundige krijg je gelijk te horen dat je op zoek moet naar kraamzorg. Zo snel al? Ja, het is druk in kraamzorg-land, dus wil je het nog een beetje treffen dan is het motto ‘hoe eerder, hoe beter’ hier zeker van toepassing. Eigenlijk kun je je het beste aanmelden voor je zwanger bent, maar ja, dat is een beetje raar, haha!

Misschien ben je via via hier terecht gekomen, of heb je ergens iets over Babywaard gehoord of gelezen.

Kijk rustig rond op de website om te zien wat Babywaard je nog meer te bieden heeft. Want kraamzorg is maar één van de dingen die ik leuk vind.

Als je besluit dat je graag kraamzorg zou willen ontvangen van Babywaard, meld je dan aan via het contactformulier. Dan kijk ik in mijn planning of er nog plek is voor jullie uitgerekende datum, want ik kan niet onbeperkt klanten inschrijven zonder helemaal vast te lopen.

Als je je hebt ingeschreven en ik heb nog plek in mijn planning, dan maken we een afspraak om eens kennis te maken.

Dit is nog geheel vrijblijvend, want misschien staat mijn gezicht jullie wel niet aan 🤪😉. Na het kennismakingsgesprek mogen jullie nog rustig even overleggen, maar hoor ik wel graag binnen 24 uur of jullie met mij in zee willen. Zo niet, dan kunnen er anderen mensen ingepland worden.

Als het een definitieve JA is geworden (het lijkt wel een huwelijk 😂), wachten we vaak de eerste periode even af. Door de vroege aanmeldingen zijn er nog wel eens verschuivingen in de uitgerekende datum, en sowieso voelt het vaak allemaal nog zo onzeker. 

Na de 12 weken echo kunnen jullie je met een definitieve uitgerekende datum officieel inschrijven.

Dit doen we online, jullie krijgen daarvoor van mij een link van de inschrijfpagina. Daarmee zetten jullie de inschrijving in het beveiligde administratiesysteem, zonder dat we AVG-technisch alles moeten delen. We kunnen dan beide het digitale contract ondertekenen en daarna is het wachten. Voor jullie het uitgelezen moment om je voor te bereiden op de komst van de kleine, bijvoorbeeld met de ouderschapscursus Liefdevolle Verwachting!

Wil je verder weten wat je kunt verwachten, meer weten over ergonomisch dragen of mijn blog lezen? Kijk dan rustig verder op de site!