Over mij

Hey wat leuk, jullie krijgen een kindje! Bij je eerste bezoek aan de verloskundige krijg je gelijk te horen dat je op zoek moet naar kraamzorg! Nu al? Ja, het is druk in kraamzorg-land, dus wil je het nog een beetje treffen dan is het motto ‘hoe eerder, hoe beter’ hier zeker van toepassing. Misschien ben je via via hier terecht gekomen, of heb je ergens iets over mij gehoord of gelezen. In ieder geval is deze pagina dan een soort eenzijdige kennismaking, zodat je kan kijken of ik bij jullie zou passen.

Tja, een pagina over mij.

Logisch dat jullie willen weten met wie je te maken krijgt, maarja, wat moet ik dan over mezelf schrijven?

Laat ik maar bij het begin beginnen:

In december 1982 (mijn hemel, dat klinkt echt ver weg) deed ik mijn moeder best wel pijn toen ik (2 weken te laat overigens) ter wereld kwam in het prachtige Woerden.
Daarna ben ik opgegroeid in Kamerik (ja, dat bestaat echt!), als middelste kind in een gezin van 3. Ik heb een oudere broer en een jonger zusje en het is waar wat ze zeggen, het middelste kind is altijd de leukste 😉. Overigens bij deze een gratis tip; jarig zijn vlak voor Sinterklaas is ruk! (dus voor zover je er iets over te zeggen hebt, plan het beter in haha!)

Linda is dus de naam, en sinds 2005 ben ik getrouwd met Ed.

Samen zijn wij de trotse ouders van 3 kinderen. Een zoon van 2006 (mijn moeder had overigens gelijk, het deed inderdaad best wel pijn), een dochter van 2010 (vlak na O&N jarig is gezond, want iedereen doet aan de lijn) en als cadeautje nog een zoon van 2011 (jarig in of net voor de zomervakantie is vooral voordelig omdat de helft al op vakantie is 😂)

Na de schoolcarrière ging ik aan het werk in de kinderopvang, en dat heb ik jaren met ontzettend veel plezier gedaan.

Na de geboorte van de kinderen wilde ik toch de kraamzorg in, en ben ik mijzelf om gaan scholen. Tijdens de studie met heel veel plezier gewerkt in de ouderenzorg, maar na de studie toch gelijk de overstap gemaakt.
Vervolgens heb ik een paar jaar gewerkt voor een kraamzorg-organisatie, maar vanwege de reistijd en werkdruk ben ik voor mijzelf begonnen met Babywaard Kraamzorg.

Ik kan wel zeggen dat dit de beste stap ooit is geweest!

Doordat ik voor mijzelf werk kan ik al vroeg in de zwangerschap kennismaken met de klant, waardoor er een fijne vertrouwensband is. Dit merk je terug in de kraamweek, ik voel me nooit een vreemde in het kraamgezin (ik ben wel een beetje vreemd natuurlijk, maar daar kunnen de meeste mensen wel mee omgaan 🤪😉).
Ook kan ik zelf enigszins bepalen waar ik aan het werk ga, waardoor het werk beter te combineren is met het moederschap. Verder kan ik soms net even dat stapje extra zetten in het kraamgezin, omdat er geen organisatie achter me staat die bepaald wat ik wel en niet mag doen qua werkzaamheden.

Nou goed, mochten jullie na al deze informatie nog steeds kennis willen maken met mij, neem dan contact met me op om te zien of er nog plaats is in de planning. Wil je nog meer weten, vraag me er gerust naar tijdens de kennismaking of kraamweek. En omdat beeld nou eenmaal meer zegt dan woorden, bij deze wat leuke foto’s:

Voor meer, soms hilarische, belevenissen en foto’s; volg Babywaard Kraamzorg op FB en ‘Insta’ (klinkt hip man!)