Draagconsult en Dragers

Goed, je hebt nu (misschien) al best lang op de website zitten lezen (anders heb ik die andere pagina’s hiervoor lekker voor niks vol zitten kladden 🤪😂). Ik heb beschreven waarom dragen zo natuurlijk is voor mensen, wat de effecten zijn op de hechting van de baby en welke materialen er te krijgen zijn. 

Ik hoop natuurlijk dat je nu zelf ook aan de slag wil met het dragen

Dus ik verwacht dat je dan wel ergens een draagdoek of drager gaat kopen 👏🏻.  Dat kan natuurlijk ook via Babywaard, kijk voor de mogelijkheden hieronder! Uiteraard mag je ook alleen de achtergrondinformatie gebruiken om te beargumenteren waarom dragen zo belangrijk en waardevol is.

Daarna kun je natuurlijk YouTube opstarten en met een filmpje op de achtergrond proberen je kindje in de doek te knopen.

Probleem is alleen dat het best wel spannend is om je kostbare kindje zomaar in die doek te knopen. En van het oefenen word je kindje ook niet vrolijk, want dat gefrut aan dat lijfje vinden ze vaak niet zo top.
Dus dan doe je net als ik vroeger 😉, en oefen je met een knuffel of kussen, om er vervolgens achter te komen dat het gewicht van je kindje toch echt wel verschil maakt (lees: bij mij het zweet in de ..., kind hing op mijn knieën 🥴).

Kortom, wil jij goed en zelfverzekerd je kindje tegen je aan kunnen knopen, en zo ultiem genieten van het dragen van je kindje?

Neem dan contact met me op, ik kom graag bij je thuis voor een draagconsult! Ik neem dan speciale (zware) poppen mee om goed te kunnen oefenen, en als je het helemaal onder de
knie hebt kun je zelfverzekerd je eigen kindje tegen je aan knopen. Eventueel kun je er daarna voor kiezen om de draagdoek of draagzak aan te schaffen.

Ergonomische dragers die je aan kunt schaffen via Babywaard:

Merk: Pure Baby Love Prijs
Cross&Go = Dragen van maat 44 tot maat 74 V.a. € 89,99
Wrap&Go (Half-Buckle) = Dragen van maat 50 tot maat 92 V.a. € 139,99
Click&Go = Dragen van maat 50 tot maat 86 V.a. € 129,99
Click&Go peuter = Dragen van maat 74 tot 104 V.a. € 139,99
Merk: Neko Prijs
Neko Tiny = Dragen van maat 44 tot maat 68-74 € 99,00
Neko Switch baby = Dragen van maat 50 tot maat 92 V.a. € 165,-
Neko Switch Baby (Half-Buckle) = Dragen van maat 50 tot maat 92 V.a. € 155,-

Standaard draagconsult voor een draagdoek (deze is voor vader èn moeder samen)
Duur: 1,5 uur
Inhoud: je leert 1 knoop met een doek naar keuze (geweven of rekbare doek)
Kosten: € 65,-

Heb je na een standaard consult nog vragen, dan kun je gratis een (digitaal) consult van een half uur boeken om de puntjes op de i te zetten. 
Bij eventuele uitloop zijn de kosten € 15,- per 15 minuten

 

Een pasconsult met de draagzakken in mijn collectie (deze is voor vader èn moeder samen)
Wil je niet knopen met een lange doek, maar gewoon een drager gaan gebruiken? Boek dan een pasconsult om te kijken welke dragers en mogelijkheden er zijn. Ik kom met verschillende merken (Neko, PureBabyLove, ByKay en Tula) draagzakken bij jullie thuis langs, zodat je kunt kijken welke draagzak het beste bij jullie en jullie kindje past.

Heb je al een ergonomische drager in je bezit hebt en wil je dat deze goed afgesteld is op de maat van je kindje? Zodat je zeker weet dat je deze goed gebruikt en je kindje er veilig in zit? Dan is een pasconsult ook een aanrader!
Kosten: € 45,- (wil je ook een draagzak kopen dan komt de prijs van de draagzak er nog bij!)

 

Digitaal draagconsult (bijvoorbeeld (video)bellen via Whats-app of Skype)
Duur: half uur
Inhoud: Heb je al een draagdoek en kun je al knopen, maar heb je een (korte) vraag? Loop je tegen een probleem aan met het knopen? Dan is het (korte) digitale draagconsult een prima keuze.
Kosten: € 20,-

Dit consult is niet geschikt om een (nieuwe) knoop te leren! Bij uitloop na een half uur word een tweede half uur gerekend.

 

Cadeaubon
Het is ook mogelijk om een cadeaubon te geven aan iemand. Leuk als kraamcadeau bijvoorbeeld!
Dit kan voor het gehele maar ook voor een bedrag naar keuze, dit mag je hieronder aangeven bij de aanvullende informatie.