Draagconsult en Dragers

Goed, je hebt nu (misschien) al best lang op de website zitten lezen (anders heb ik die andere pagina’s hiervoor lekker voor niks vol zitten kladden 🤪😂). Ik heb beschreven waarom dragen zo natuurlijk is voor mensen, wat de effecten zijn op de hechting van de baby en welke materialen er te krijgen zijn. 

Ik hoop natuurlijk dat je nu zelf ook aan de slag wil met het dragen

Dus ik verwacht dat je dan wel ergens een draagdoek of drager gaat kopen 👏🏻.  Dat kan natuurlijk ook via Babywaard, kijk voor de mogelijkheden hieronder! Uiteraard mag je ook alleen de achtergrondinformatie gebruiken om te beargumenteren waarom dragen zo belangrijk en waardevol is.

Daarna kun je natuurlijk YouTube opstarten en met een filmpje op de achtergrond proberen je kindje in de doek te knopen.

Probleem is alleen dat het best wel spannend is om je kostbare kindje zomaar in die doek te knopen. En van het oefenen word je kindje ook niet vrolijk, want dat gefrut aan dat lijfje vinden ze vaak niet zo top.
Dus dan doe je net als ik vroeger 😉, en oefen je met een knuffel of kussen, om er vervolgens achter te komen dat het gewicht van je kindje toch echt wel verschil maakt (lees: bij mij het zweet in de ..., kind hing op mijn knieën 🥴).

Kortom, wil jij goed en zelfverzekerd je kindje tegen je aan kunnen knopen, en zo ultiem genieten van het dragen van je kindje?

Neem dan contact met me op, ik kom graag bij je thuis voor een draagconsult! Ik neem dan speciale (zware) poppen mee om goed te kunnen oefenen, en als je het helemaal onder de
knie hebt kun je zelfverzekerd je eigen kindje tegen je aan knopen. Eventueel kun je er daarna voor kiezen om de draagdoek of draagzak aan te schaffen.

Product Prijs
Broodje oude kaas € 7,50
Stamppot van zoete aardappel € 13,20
Frikandellenbroodje € 3,50

Geweven draagdoek aanschaffen bij Babywaard
Merk: Pure Baby Love, in verschillende kleuren. Kosten: €84,99 - €104,99
Met een geweven draagdoek kun je dragen vanaf de geboorte, en hier hoef je pas mee te stoppen als jij of je kindje het niet meer leuk vinden.

 

Draagzak aanschaffen bij Babywaard

Merk Pure Baby Love, model Cross&Go. Alle kleuren zijn mogelijk. Kosten: v.a. €89,99
Met de Cross&Go kun je dragen van maat 44 tot maat 74 (ongeveer 1 jaar).

Merk Pure Baby Love, model Wrap&Go. Alle kleuren zijn mogelijk. Kosten: v.a. €139,99
Met de Wrap&Go kun je dragen van maat 50 tot maat 92 (ongeveer 2 jaar).

Merk Pure Baby Love, model Click&Go Baby. Alle kleuren zijn mogelijk. Kosten: v.a. €129,99  
Met de Click&Go Baby kun je dragen van maat 50 tot maat 86


Merk Pure Baby Love, model Click&Go Peuter. Alle kleuren zijn mogelijk. Kosten v.a. €139,99
Met de Click&Go Peuter kun je dragen van maat 74 tot maat 104 

Merk Neko, model Switch Baby, diverse kleuren op de website (www.virasling.nl). Kosten: v.a. €165,-
Met de Neko Switch baby kun je dragen vanaf maat 50 tot maat 92 (ongeveer 2 jaar).

Merk Neko, model Switch Baby Half-Buckle, diverse kleuren op de website (www.virasling.nl). Kosten v.a. €155,-
Met de Neko Half Buckle baby kun je dragen van maat 50 tot maat 92 (ongeveer 2 jaar)Een pasconsult met de draagzakken in mijn collectie (deze is voor vader èn moeder samen)
Wil je niet knopen met een lange doek, maar gewoon een drager gaan gebruiken? Boek dan een pasconsult om te kijken welke dragers en mogelijkheden er zijn. Ik kom met verschillende merken draagzakken bij jullie thuis langs, zodat je kunt kijken welke draagzak het beste bij jullie en jullie kindje past.
Kosten: € 45,- (wil je ook een draagzak kopen dan komt de prijs van de draagzak er nog bij!)
Je kunt dit consult ook boeken met een vriendin, (schoon)moeder of gastouder
Kosten: € 60,- (wil je ook een draagzak kopen dan komt de prijs van de draagzak er nog bij!)

 

Standaard draagconsult voor een draagdoek (deze is voor vader èn moeder samen)
Duur: 1,5 uur
Inhoud: je leert 1 knoop met een doek naar keuze (geweven of rekbare doek)
Kosten: € 65,-

Heb je na een standaard consult nog vragen, dan kun je gratis een (digitaal) consult van een half uur boeken om de puntjes op de i te zetten. 
Bij eventuele uitloop zijn de kosten € 15,- per 15 minuten

Je kunt dit consult ook boeken inclusief een Pure Baby Love Organic Cotton geweven draagdoek (t.w.v. € 84,99)
Kosten: € 139,- (i.p.v. € 149,99!)

 

Digitaal draagconsult (bijvoorbeeld (video)bellen via Whats-app of Skype)
Duur: half uur
Inhoud: Heb je al een draagdoek en kun je al knopen, maar heb je een (korte) vraag? Loop je tegen een probleem aan met het knopen? Dan is het (korte) digitale draagconsult een prima keuze.
Kosten: € 20,-

Dit consult is niet geschikt om een (nieuwe) knoop te leren! Bij uitloop na een half uur word een tweede half uur gerekend.

 

Cadeaubon
Het is ook mogelijk om een cadeaubon te geven aan iemand. Leuk als kraamcadeau bijvoorbeeld!
Dit kan voor het gehele maar ook voor een bedrag naar keuze, dit mag je hieronder aangeven bij de aanvullende informatie.Wat gebeurd er na het versturen van dit formulier?
Als je bestelling duidelijk is dan verwerk ik deze, krijg je een factuur via de mail en zodra die betaald is word je bestelling zo snel mogelijk thuis bezorgd door PostNL of DHL (voor 15.00 uur besteld en betaald is de volgende dag in huis!)
Als jij (of ik) vragen hebt, of je bestelling is niet helemaal duidelijk dan neem ik contact met je op voor je (eventueel) een factuur krijgt. Pas als alles duidelijk is krijg je een factuur en maken we de boel in orde!