Mond tot mond reclame is toch echt de beste!

Vind je het leuk om een recensie te schrijven over Babywaard Kraamzorg? 
Via Google heb ik daar heel veel aan, maar wil of lukt dat niet dan kan het ook hieronder. Of beide, als je vind dat ik dat verdient heb 😉

Mama en oma van Chiara

Lieve, lieve Linda, Wat ben jij een warme, zorgzame en kundige vrouw. Heel erg bedankt voor het helpen opstarten met Chiara. Met humor, af en toe een plagerijtje en ook serieuze gesprekken. Ik had me geen betere kraamweek kunnen wensen. Ook kon ik altijd met al mijn vragen en zorgen bij je terecht, ik keek altijd uit naar je komst. Je hebt voor altijd een speciaal plekje in mij hart, en ik weet zeker in die van Chiara ook. Dikke knuffels ❤️

Lees meer »

Ouders van Maya

Lieve Linda, je bent een vrouw met een hart van goud, en je hebt een geweldig gevoel voor humor. Bedankt voor al je hulp, je luisterende oor en het vertrouwen in ons. We hadden ons geen betere kraamverzorgster kunnen wensen. Dankjewel voor alles! P.S. Houd je voor over een paar jaar alvast ruimte vrij in je agenda voor onze tweede baby?

Lees meer »

Ouders van Saar

Lieve Lin, BEDANKT!!! Voor al je hulp, je rust tijdens de bevalling, je tips, je knuffels, je motiverende aanpak, je fruithapjes, je lieve woorden in het kraamdossier, je grappen, je ‘pijn-in-mijn-buik-van-het-lachen’, je eindeloze hulp bij het aanleggen, je luisterende oor, je heerlijke ontbijtjes, je spelletjes met Liv, je foto- en filmskills, en vooral ook je enorme vertrouwen en het ‘het komt wel goed, ik ben erbij’-gevoel dat je me al voor de bevalling hebt gegeven. Je hebt geen idee van hoeveel waarde je bent geweest voor ons ❤️

Lees meer »

Ouders van Jayden

Lieve Linda, We willen je duizendmaal bedanken voor jouw tijd als kraamverzorgster bij ons. We hebben oprecht veel van je mogen leren & dankzij jou hebben we een fantastische kraamweek gehad. Het was een rollercoaster, maar je hebt ons er doorheen gesleept. We hebben veel steun aan je gehad! Stiekem hadden we je graag nog langer om ons heen willen hebben, wel zo gezellig 😊. Je bent een topper!

Lees meer »

Ouders van Jade

Lieve Linda, wat kunnen wij terugkijken op een mooie thuisbevalling en kraamweek! Het was heel fijn om jou erbij te hebben. Je hebt ons er super goed doorheen geholpen waardoor het voor ons gevoel echt niet beter kon! Wat een mooie ervaring! Ondanks dat je er niet de hele week kon zijn i.v.m. je vakantie hebben die eerste dagen met jou toch de meeste indruk gemaakt. Dankjewel voor al je hulp, adviezen, heerlijke fruithapjes en gezelligheid!!

Lees meer »

Ouders van Stijn

Wat een onwijze topper is Linda! Na 2x een organisatie te hebben gehad, heb ik spijt dat we Linda niet eerder gevonden hebben! Onwijs gezellig, veel gelachen, geleerd en ze is to the point.. had me geen betere kraamverzorgende kunnen wensen. We hebben een hele fijne start gehad met jou.Bedankt lieve Linda!

Lees meer »

Ouders van Puck

Lieve Linda, wat heb jij een feestje van onze kraamweek gemaakt. We hebben onwijs veel van je geleerd, ontzettend met je gelachen en zo fijn dat je er voor ons was op de momenten dat het soms allemaal even wat overweldigend was.

Lees meer »

Ouders van Wess

Lieve Linda, Het is al even geleden, want Wess is op 15-04-2021 geboren. Maar nog steeds kijken wij terug op een hele fijne tijd met jou in ons gezin. Wat hebben we veel gelachen en wat heb ik daardoor veel gehuild (door de keizersnede-wond...)

Lees meer »

Ouders van Max

Lieve Linda, Wat zijn wij ontzettend verwend met jou als kraamverzorgster. Op 16-11-2021 is onze lieve Max geboren in het ziekenhuis. Zo fijn dat de dag erna bij thuiskomst jij ook direct hier in huis was om ‘op te starten’. We gingen gelijk met veel meer zekerheid ons eerste nachtje alleen in.

Lees meer »

Ouders van Louen

Lieve Linda, Ontzettend bedankt voor de fijne week die we met jou hebben gehad. Je hebt zo goed voor ons gezorgd; van jouw heerlijke fruitcreaties en gezelligheid tot aandacht voor Noah en lieve zorg voor Louen.

Lees meer »

Ouders van Zara

We hadden een bijzondere kraamweek waarbij Linda letterlijk dag en nacht voor ons klaar stond! Naast de gezelligheid zijn we heel goed verzorgd en hebben we ook nog heel veel geleerd! We hebben genoten van deze week en we hebben vertrouwen dat wij het nu zelf redden!

Lees meer »

Ouders van Micha

Lieve Linda, Wat hebben wij genoten van onze kraamtijd! Elke ochtend begonnen we met ons vragen rondje! Je wist alle vragen altijd te beantwoorden en dat is top!

Lees meer »
Rating: 5 sterren
1 stem