“Wij hebben de cursus 'liefdevolle verwachting aan huis’ gevolgd bij Linda. Wat een aanrader zeg! Zoveel wetenschappelijk onderbouwde informatie op een hele fijne en duidelijke manier uitgelegd. We zijn geen moment onze concentratie verloren door hoe Linda vertelt.
Nu, dagen later hebben we het nog steeds over alles wat we hebben geleerd en zien we veel terug in de praktijk om ons heen. De cursus is in tegenstelling tot veel andere cursussen echt gericht op je baby en de ontwikkeling in de eerste jaren, ipv op het zwanger zijn/bevallen.
Echt een hele fijne basis om samen met je partner zelfverzekerd het ouderschap aan te gaan!”

Ivana & Beau, 1e kindje

 

“Wij hebben de cursus “liefdevolle verwachting” gedaan. Dit kan ik iedereen aanraden! Je leert super veel en raakt geen moment uit je concentratie! Super interessant en ook nog eens de mogelijkheid om de cursus lekker thuis in te volgen. Heel blij dat we dit gedaan hebben!”

Delayla & Patrick, 1e kindje

 

“De cursus is echt een eyeopener! Linda vertelt echt op een hele leuke manier hoe de dingen in het opvoeden en omgaan met je kleintje zijn veranderd in de loop der jaren waarbij ze ook heel goed de wetenschappelijke onderzoeken die zijn gedaan, kan onderbouwen. Ik weet zeker dat jullie na deze cursus met heel veel zelfvertrouwen naar huis gaan. En dat je durft de meningen van anderen gewoon tegen te spreken als ze met hun (natuurlijk goed bedoelde) adviezen komen maar voor jou toch net even anders werken.
Ik zeg volg deze cursus!”

Nicolette Kamminga, Kraamzorg Nicolette

 

“De cursus Liefdevolle Verwachting gevolgd bij Linda. We hebben het als heel fijn, verhelderend en bevestigend ervaren. We doen het juiste, en dat is fijn! Linda geeft de cursus op een leuke manier, ze is open en warm. Ze heeft een luisterend oor en denkt goed mee, echt een aanrader.”

Cynthia & Kim, 1e kindje

 

”Een aanrader! Zowel de cursus als het contact met Lind hebben we als zeer prettig ervaren. Wat een lieve vrouw met veel kennis en een nuchtere aanpak. Met haar verhaal stimuleerde ze ons om eens stil te staan bij onze natuur, ons instinct. 
Eigenlijk hele logische kennis, die alle kersverse ouders zouden moeten hebben. Maar in de rollercoaster van zwanger zijn en bevallen, moet soms iemand je er weer even op wijzen.
Linda doet dat op een vriendelijke, positieve manier. Het was voor ons zeer waardevol”

Dennis & Susan, 2e kindje

 

“Dit is een geweldige voorbereiding op het ouderschap. Je kunt met deze informatie en inzichten veel beter inspelen op de behoefte op je kindje. Dit is een cursus voor het hele leven!”

Sandra Dekker, Trots Geboortezorg

 

“Linda is echt een topper! De cursus van Linda was erg interessant en ze weet alles heel duidelijk over te brengen. Mijn vriend en ik vonden de cursus erg leuk en we zijn een stuk wijzer over heel veel onderwerpen die betrekking hebben tot het ouderschap en de kleine.
Ook was onze kraamweek een feestje met Linda. We hebben veel gelachen en ze heeft ons heel goed geholpen door de eerste week heen. We hadden geen andere kraamverzorgster willen hebben!

Shalisa & Luke, 1e kindje

 

“Als je echt wilt weten wat je kindje nodig heeft!
De cursus Liefdevolle verwachting is echt een aanrader voor iedereen die zwanger wilt worden, zwanger is of al is bevallen. Deze cursus is perfect om samen met je partner te volgen. Mijn collega Linda geeft deze cursus met veel enthousiasme, informatie, leermomenten en humor! Je leert je baby beter kennen, hoe je de baby kan ondersteunen en troosten. Ook leer je dat het niet altijd makkelijk en leuk is, want dat kan en mag ook! Na deze cursus te hebben gevolgd, pas ik deze informatie toe tijdens mijn werk als kraamverzorgende.”

Bianca Bottelier, Kraamzorg Just4You

 

“Deze super waardevolle scholing gevolgd bij mijn collega Linda. Alles duidelijk en met veel passie uitgelegd en te volgen op groot beeldscherm. Een aanrader voor zwangeren en hun partner, kersverse ouders, consultatiebureau medewerkers, kraamverzorgende, slaapcoaches etc. Met deze informatie ga je oa het instinctieve gedrag van je kindje beter leren begrijpen, hoe je je kindje kan ondersteunen en troosten en nog veel meer fijne informatie die je echt niet wil missen. En wetenschappelijk onderbouwt. Ik kan deze informatie nu toepassen tijdens mijn werk als kraamverzorgende en ouders beter voorlichten en ondersteunen. Niet twijfelen gewoon doen, als je echt wilt weten wat je kindje nodig heeft!”

Marlies de Groot, Groot in Kraamzorg