Waarom dit artikel in de Linda zo stom is

Om te beginnen omdat het zo weinig inhoud heeft, dat zelfs mijn goedkope, ongebruikte, twee-laags toiletpapier van de Aldi meer inhoud heeft. Ten tweede omdat de Linda een heerlijk blad is, maar geen wetenschappelijke onderzoeken doet of publiceert.

Lees meer »

Ik volgde een webinar van een slaaptrainer

Sinds ik gestart ben met de ouderschapscursus Liefdevolle Verwachting, ben ik continue op zoek naar nieuwe informatie. Om ouders te kunnen helpen en eventueel door te kunnen verwijzen, of om ouders te waarschuwen voor desinformatie. Het brengt me hoe dan ook nieuwe inzichten, en dat vind ik fijn.

Lees meer »

Samen slapen met je baby, dat is toch raar!?

Voorstanders, tegenstanders, waarschuwingen, ervaringsverhalen, het gaat alle kanten op. In Nederland is samen slapen met je kind echt een taboe, maar hoe zit het nou precies? Is het veilig of niet? En wil je kind dan nog wel apart slapen?

Lees meer »