Recensies van klanten

 

Ouders van Mia; Pasconsult

Wij werden door onze kraamverzorgster, een collega van Linda, getipt om met Linda contact op te nemen voor de aanschaf van een drager. Het knopen met zo’n lange lap zagen wij niet zitten, dus boekten we bij Linda een ‘pasconsult’. Ze kwam lekker bij ons thuis (geen gesleep voor ons met de baby), nam alle tijd om haar spullen uit te stallen en de verschillen uit te leggen. De drager die wij al hadden gekregen paste echt voor geen meter, dus hebben we alsnog bij Linda een andere drager gekocht. Deze zit zo fijn, we gebruiken hem dagelijks! Aanrader!!

Ouders van Tim; Pasconsult

Wat een heerlijkheid als Linda bij je thuis langskomt met een berg dragers en de poppen. We konden op ons gemak ‘winkelen’ en rustig kijken welke drager voor ons het meest geschikt was. Linda weet bij elke drager te vertellen wat de voor- en nadelen zijn, en dat maakt het helemaal makkelijk om de keuze te maken. We hebben daarna de drager via Linda besteld en dat leverde ons ook nog eens 10% korting op. Toen de drager de volgende dag geleverd was nam ze ook nog even contact op om te horen hoe de drager zat. Welke ‘winkel’ doet dat nou!? Bedankt Lin, voor je fijne service!!

 

Ouders van Fiene; Geweven doek

Na een hoop zoeken op internet toch maar gekozen voor een draagconsult. Ik was eerst een beetje sceptisch, vond het best wel duur en ga je het dan wel gebruiken? Maar Linda was zo enthousiast, en nam heerlijk de tijd om met ons de doeken te bespreken. Wat de mogelijkheden zijn, en wat dan het beste bij ons paste. Daarna nog in alle rust kunnen oefenen en toen dat eenmaal soepel ging hebben we Fiene lekker in de doek geknoopt. Omdat ik toch nog twijfelde hebben we eerst een doek gehuurd bij Linda, en vervolgens toch zelf ook nog een doek gekocht. 

 

Ouders van Stefan; Geweven doek

Wij kunnen iedereen een draagconsult van Linda aanraden. We hebben heerlijk ontspannen thuis kunnen oefenen. Achteraf krijg je een fijn persoonlijk uitgeschreven stappenplan, waardoor je nog eens terug kunt kijken wat de volgorde ook alweer was. Niet meer twijfelen, lekker boeken zo’n consult!

 

Ouders van Pip; Geweven doek

Wat een leuke middag hebben wij gehad met Linda bij het draagconsult. Vooraf konden we goed aangeven wat onze wensen waren, zo kon Linda met een goed plan onze kant op komen.
Eenmaal bij ons thuis had ze alle tijd voor het uitleggen, voordoen en oefenen met de draagdoek. Dat in combinatie met de speciale draagpoppen maakt dat je onwijs goed voelt hoe het dragen hoort te zijn. Na het consult kregen we een uitgebreide persoonlijke beschrijving van de knoop, waardoor we ook met de kleine nog rustig konden oefenen. 

 

Ouders van Jolien; Rekbare doek

We hebben heel veel gehad aan het draagconsult met Linda. Als kraamcadeau hadden we een rekbare doek gekregen, en via YouTube hebben we geoefend met het dragen van Jolien. Dit ging op zich best aardig, maar het voelde allemaal zo onzeker en spannend. Dus hebben we uiteindelijk toch maar een consult geboekt bij Linda, en dat hadden we best eerder kunnen doen! Ze legt rustig en duidelijk uit, en door het oefenen met de pop voelde ik het verschil met hoe ik Jolien tot dan toe gedragen had. De basis was goed, maar met alle achtergrondinformatie en tips van Linda voelt het echt stukken beter! Bedankt Linda, je hebt ons heel veel meer plezier in het dragen gegeven!

 

Ouders van Zep en Dex; MyKay

Voor Zep hebben we rond zijn eerste verjaardag een voorgevormde drager gekocht. Daar hebben we hem met veel plezier in gedragen, maar nu met een pasgeboren baby’tje voelde dat niet zo goed. Na overleg en een consult met Linda hebben we gekozen voor een MyKay. Ook een voorgevormde drager, maar dan helemaal geschikt voor het pasgeboren lijfje van Dex ❤️. Deze drager is een combinatie van een voorgevormde drager die je combineert met een klein beetje knopen. Dat schrok ons eerst een beetje af, maar toen we het eenmaal onder de knie hadden stelde het niets voor. Misschien gaan we zelfs nog wel voor een geweven draagdoek, als Dex straks wat groter is!!

 

Ouders van Milou; Geweven doek

Tijdens de zwangerschap hebben wij al contact opgenomen met Linda, omdat we wilden weten welke doek we konden kopen om direct na de geboorte van ons kindje te kunnen gebruiken. Na de geboorte van Milou is Linda bij ons thuis geweest, waar mijn partner en ik samen een Duo-Consult hebben gehad. Doordat we met de poppen konden oefenen voelde het veel minder spannend, en omdat Linda genoeg poppen mee heeft konden mijn man en ik beiden oefenen met de doek. Toen alles helemaal ‘vanzelf’ ging met het knopen hebben we voor het eerst Milou in de doek geknoopt, en ze vond het heerlijk! Ze heeft daarna zeker nog 1,5 uur liggen slapen tegen mij aan, wat een genot! Kortom, aanrader hoor, zo’n consult bij Babywaard Dragen!!

 

Ouders van Chimene; Geweven doek, Duo-Consult

Toen Chimene na de geboorte steeds onrustiger werd, ben ik haar steeds meer gaan dragen. Gewoon in mijn armen, of ik zat uren met haar op de bank. Zo sliep ze wel, en dat vinden we ook helemaal niet erg. Maar omdat ik af en toe wel wat wil doen in huis, en Chimene 2 dagen in de week bij mijn moeder is, heb ik contact opgenomen met Linda. Ik heb bij haar een Duo-Consult geboekt, voor mij en mijn moeder. Samen hebben we met Linda geoefend met het knopen, dragen en loshalen, en sindsdien gebruiken mijn moeder en ik beiden een draagdoek als Chimene onrustig is. Mijn moeder heeft zelfs haar eigen draagdoeken gekocht, ze vind het zowat nog leuker als ik! Het oppassen is voor haar veel minder zwaar nu, omdat ze het gewicht van Chimene nu met haar romp draagt en niet meer in haar armen. Als mijn moeder of ik nog vragen hadden konden we gewoon even met Linda bellen of appen, en dan hielp ze ons weer op weg. Wat een topper!!