Ouders van Jessie

Lieve Linda, wat mis ik je na zo’n heerlijke week. De kleine dingen, zoals ‘s ochtends de vraag hoe de nacht was gegaan, je gezelligheid, je lekkere eten en de (ja echt!) heerlijke feestelijke smoothies. Ik maak ze nu iedere dag zelf, maar ze zijn lang zo lekker niet. Ze missen ‘Linda-Liefde’.

Fenne (1,5 jaar) heeft ook genoten van jou, je aandacht voor haar en jouw humor. Dit maakte ons dan weer heel blij. Jouw aandacht en inlevingsvermogen in haar en in ons maakte het voor ons perfect.

Met je nuchtere houding vol met humor heb je ons een speciale week bezorgd, waarin we toch ook weer dingen hebben kunnen leren ook al was het allemaal nog niet zo lang geleden. Ook de man des huizes vond het gezellig met jou in huis, iets dat we niet moeten vergeten! Hij kon gewoon lekker zichzelf zijn.

Tot slot vond ik je een hele goede steun bij de bevalling. Je lieve en motiverende woorden deden me zo goed! 

En laten we Rona ook niet vergeten in dit stukje. Mooi dat je stagiaires een kans geeft door ze met jou mee te laten lopen, na toestemming van de ouders. In dit geval win-win-win; jij een beetje extra hulp en gezelligheid, Rona een mooie stageplek en wij een beetje extra aandacht! Ook van Rona hebben we genoten! Liefs van Roel, Jette, Fenne en Jessie!”