Draagconsult en Draagdoeken

Goed, je hebt nu (als het goed is) al best lang op de website zitten lezen (anders heb ik die andere pagina’s hiervoor lekker voor niks vol zitten kladden 🤪😂). Je hebt kunnen lezen waarom dragen zo natuurlijk is voor mensen, wat de effecten zijn op de hechting van de baby en welke materialen er te krijgen zijn. 
Ik hoop natuurlijk dat je nu zelf ook aan de slag wil met het dragen, dus ik verwacht dat er dan wel ergens een draagdoek gekocht gaat worden 👏🏻.  Dat kan natuurlijk ook via Babywaard, kijk voor de mogelijkheden hieronder!

Daarna kun je natuurlijk YouTube opstarten en met een filmpje op de achtergrond proberen je kindje in de doek te knopen. Probleem is alleen dat het best wel spannend is om je kostbare kindje zomaar in die doek te knopen. En van het oefenen word je kindje ook niet vrolijk, want dat gefrut aan dat lijfje vinden ze vaak niet zo top.
Dus dan doe je net als ik vroeger 😉, en oefen je met een knuffel of kussen, om er vervolgens achter te komen dat het gewicht van je kindje toch echt wel verschil maakt (lees: bij mij het zweet in de ..., kind hing op mijn knieën 🥴).

Kortom, wil jij goed en zelfverzekerd je kindje tegen je aan kunnen knopen, en zo ultiem genieten van het dragen van je kindje? Neem dan contact met me op, ik kom graag bij je thuis voor een draagconsult! Ik neem dan speciale (zware) poppen mee om goed te kunnen oefenen, en als je het helemaal onder de knie hebt kun je zelfverzekerd je eigen kindje tegen je aan knopen. Eventueel kun je er daarna voor kiezen om de draagdoek of draagzak aan te schaffen.

Dit vertellen voorgaande klanten over een draagconsult van Babywaard!!

 

Babywaard kan je een draagconsult aanbieden met de knoop voor een rekbare doek, een geweven doek, of een draagzak.
We hebben de draagzakken Wrap&Go, Click&Go en Cross&Go van het merk Pure Baby Love in de collectie, net als de MyKay en de Click Deluxe van het merk ByKay. Deze verschillen erg in prijs, dus de kosten van het consult hangen af van welke zak je uiteindelijk kiest. 

Geweven draagdoek aanschaffen
Merk: Pure Baby Love, in verschillende kleuren. Kosten: €84,99 - €104,99
Met een geweven draagdoek kun je dragen vanaf de geboorte, en hier hoef je pas mee te stoppen als jij of je kindje het niet meer leuk vinden.

 

Draagzak aanschaffen

Merk: ByKay, draagzak MyKay. Kleuren minty green, mouse grey en raven black. Kosten: €89,95
Met de MyKay kun je al dragen vanaf de geboorte (maat 44), tot maat 74 (ongeveer 9 mnd).
Merk Pure Baby Love, draagzak Cross&Go. Alle kleuren zijn mogelijk. Kosten: €89,99
Met de Cross&Go kun je dragen van maat 44 tot maat 74 (ongeveer 9 mnd).
Merk Pure Baby Love, draagzak Wrap&Go. Alle kleuren zijn mogelijk. Kosten: €139,99
Met de Wrap&Go kun je dragen van maat 50 tot maat 92 (ongeveer het hele eerste jaar).
Merk Pure Baby Love, draagzak Click&Go. Alle kleuren zijn mogelijk. Kosten: €129,99 (Baby) - €139,99 (Peuter)
Met de Click&Go kun je dragen van maat 50 tot maat 86 (Click&Go Baby) of van maat 74 tot maat 104 (Click&Go Peuter).


Nu vraag je aan mij; leuk al die keuzes, maar waar moet ik nu voor kiezen?
De basisvraag is dan: wil je een doek knopen, of staat dat je heel erg tegen? Als je voorkeur uitgaat naar een draagzak, dan zou ik persoonlijk kiezen voor de MyKay of de Cross&Go. Beide heel geschikt voor echt kleine kindjes, dus goed vanaf de geboorte te gebruiken. Hiermee kun je de eerste 6 tot 9 maanden goed uit de voeten, en als je dan nog verder wil dragen kun je kiezen voor bijvoorbeeld de Click&Go Peuter of misschien toch een geweven doek? 😉

Als knopen je wel wat lijkt dan is dat de keus met de meeste variatie mogelijkheden. Dragen op je buik, rug, heup, van geboorte tot ver in de peutertijd. En geef jezelf dan vooral een draagconsult cadeau, of vraag het aan je kraamvisite. Dan leer je goed knopen, en heb je er heel lang plezier van.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor een consult, afhankelijk van wat je wensen zijn. Staat er niets voor je bij, of wil je met meerdere personen een consult bijwonen (bijvoorbeeld voor een babyshower of een groep vriendinnen) neem dan even contact met me op voor een offerte op maat!

Standaard draagconsult (deze is voor vader èn moeder samen)
Duur: 1,5 uur
Inhoud: je leert 1 knoop met een doek naar keuze (geweven of rekbare doek)
Kosten: € 65,-

Heb je na een standaard consult nog vragen, dan kun je gratis een (digitaal) consult van een half uur boeken om de puntjes op de i te zetten. 
Bij eventuele uitloop zijn de kosten € 15,- per 15 minuten

Je kunt dit consult ook boeken inclusief een Pure Baby Love Organic Cotton geweven draagdoek (t.w.v. € 84,99)
Kosten: € 139,- (i.p.v. € 149,99!)
Je kunt dit consult ook boeken inclusief een Pure Baby Love Draagzak naar keuze. Ik kom met verschillende opties bij jullie thuis langs, zodat je kunt kijken welke draagzak het beste bij jullie en jullie kindje past.
Kosten: € 45,- (hier komt de prijs van de draagzak nog bij!)

 

Duo draagconsult (met een vriendin, (schoon)moeder, gastouder)
Duur: 2 uur
Inhoud: 2 personen leren 1 knoop met een doek naar keuze (geweven of rekbare doek)
Kosten: € 80,-

Heb je na een standaard consult nog vragen, dan kun je gratis een (digitaal) consult van een half uur boeken om de puntjes op de i te zetten.
Bij eventuele uitloop zijn de kosten € 15,- per 15 minuten

Je kunt dit consult ook boeken inclusief één Pure Baby Love Organic Cotton geweven draagdoek (t.w.v. € 84,99)
Kosten: € 150,- (i.p.v. € 164,99!)
Je kunt dit consult ook boeken inclusief een Pure Baby Love Draagzak naar keuze. Ik kom met verschillende opties bij jullie thuis langs, zodat je kunt kijken welke draagzak het beste bij jullie en jullie kindje past.
Kosten: € 60,- (hier komt de prijs van de draagzak nog bij!)

 

Digitaal draagconsult (bijvoorbeeld (video)bellen via Whats-app of Skype)
Duur: half uur
Inhoud: Heb je al een draagdoek en kun je al knopen, maar heb je een (korte) vraag? Loop je tegen een probleem aan met het knopen? Dan is het (korte) digitale draagconsult een prima keuze.
Kosten: € 20,-

Dit consult is niet geschikt om een (nieuwe) knoop te leren! Bij uitloop na een half uur word een tweede half uur gerekend.

 

Cadeaubon
Het is ook mogelijk om een cadeaubon te geven aan iemand. Leuk als kraamcadeau bijvoorbeeld!
Dit kan voor het gehele maar ook voor een bedrag naar keuze, dit mag je hieronder aangeven bij de aanvullende informatie.Wat gebeurd er na het versturen van dit formulier?
Als je bestelling duidelijk is dan verwerk ik deze, krijg je een factuur via de mail en zodra die betaald is word je bestelling zo snel mogelijk thuis bezorgd door PostNL of DHL (voor 15.00 uur besteld en betaald is de volgende dag in huis!)
Als jij (of ik) vragen hebt, of je bestelling is niet helemaal duidelijk dan neem ik contact met je op voor je (eventueel) een factuur krijgt. Pas als alles duidelijk is krijg je een factuur en maken we de boel in orde!