Draagconsult en Draagdoeken

Goed, je hebt nu (als het goed is) al best lang op de website zitten lezen (anders heb ik die andere pagina’s hiervoor lekker voor niks vol zitten kladden). Je hebt kunnen lezen waarom dragen zo natuurlijk is voor mensen, wat de effecten zijn op de hechting van de baby en welke materialen er te krijgen zijn. 
Ik hoop natuurlijk dat je nu zelf ook aan de slag wil met het dragen, dus ik verwacht dat er dan wel een draagdoek gekocht gaat worden 👏🏻.  Dat kan ook via Babywaard, kijk voor de mogelijkheden hieronder!

Dan kun je natuurlijk YouTube opstarten en met een filmpje op de achtergrond proberen je kindje in de doek te knopen. Probleem is alleen dat het best wel spannend is om je kostbare kindje zomaar in die doek te knopen. En van het oefenen word je kindje ook niet vrolijk, want dat gefrut aan dat lijfje vinden ze vaak niet zo top.
Dus dan doe je net als ik vroeger 😉, en oefen je met een knuffel of kussen, om er vervolgens achter te komen dat het gewicht van je kindje toch echt wel verschil maakt (lees: bij mij het zweet in de ..., kind hing op mijn knieën 🥴)

Kortom, wil jij goed en zelfverzekerd je kindje tegen je aan kunnen knopen, en zo ultiem genieten van het dragen van je kindje? Neem dan contact met me op, ik kom graag bij je thuis voor een draagconsult! Ik neem dan speciale (zware) poppen mee om goed te kunnen oefenen, en als je het helemaal onder de knie hebt kun je zelfverzekerd je eigen kindje tegen je aan knopen. Eventueel kun je er daarna voor kiezen om de draagdoek aan te schaffen.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor een consult, afhankelijk van wat je wensen zijn. Staat er niets voor je bij, of wil je met meerdere personen een consult bijwonen (bijvoorbeeld voor een babyshower of een groep vriendinnen) neem dan even contact met me op voor een offerte op maat!

Dit vertellen voorgaande klanten over een draagconsult van Babywaard!!

 

Standaard draagconsult 
Duur: 1,5 uur
Inhoud: je leert 1 knoop met een doek naar keuze (geweven of rekbare doek)
Kosten: € 65,-

Heb je na een standaard consult nog vragen, dan kun je gratis een (digitaal) consult van een half uur boeken om de puntjes op de i te zetten. 
Bij eventuele uitloop zijn de kosten € 15,- per 15 minuten

Je kunt dit consult ook boeken inclusief een Pure Baby Love Organic Cotton geweven draagdoek (t.w.v. € 74,99)
Kosten: € 129,- (i.p.v. € 139,99!)

 

Duo draagconsult (met een vriendin, (schoon)moeder, gastouder)
Duur: 2 uur
Inhoud: 2 personen leren 1 knoop met een doek naar keuze (geweven of rekbare doek)
Kosten: € 80,-

Heb je na een standaard consult nog vragen, dan kun je gratis een (digitaal) consult van een half uur boeken om de puntjes op de i te zetten.
Bij eventuele uitloop zijn de kosten € 15,- per 15 minuten

Je kunt dit consult ook boeken inclusief één Pure Baby Love Organic Cotton geweven draagdoek (t.w.v. € 74,99)
Kosten: € 145,- (i.p.v. € 154,99!)

 

Digitaal draagconsult (bijvoorbeeld (video)bellen via Whats-app of Skype)
Duur: half uur
Inhoud: Heb je al een draagdoek en kun je al knopen, maar heb je een (korte) vraag? Loop je tegen een probleem aan met het knopen? Dan is het (korte) digitale draagconsult een prima keuze.
Kosten: € 20,-

Dit consult is niet geschikt om een (nieuwe) knoop te leren! Bij uitloop na een half uur word een tweede half uur gerekend.

 

Geweven draagdoek aanschaffen
Merk: Pure Baby Love, in verschillende kleuren: o.a. Emerald Green (donker groen), Dark Grey (antraciet), Ocher Yellow (geel), Olive (olijfkleurig), Rose (oud-roze), Navy (donker blauw), Rust (roest). De gewenste kleur kun je aangeven bij de aanvullende informatie.

Van ByKay heb ik de MyKay in het assortiment. Een echte drager voor beginners, vanaf de geboorte te gebruiken en deze hoeft maar half geknoopt te worden. In dezelfde 2 kleuren, minty grey en mouse grey.

Cadeaubon
Het is ook mogelijk om een cadeaubon te geven aan iemand. Leuk als kraamcadeau bijvoorbeeld!
Dit kan voor het gehele maar ook voor een bedrag naar keuze, dit mag je hieronder aangeven bij de aanvullende informatie.