Mond tot mond reclame is toch echt de beste!

Vind je het leuk om een recensie te schrijven over Babywaard Kraamzorg?
Dat kan heel makkelijk hieronder:

Ouders van Jade

Lieve Linda, wat kunnen wij terugkijken op een mooie thuisbevalling en kraamweek! Het was heel fijn om jou erbij te hebben. Je hebt ons er super goed doorheen geholpen waardoor het voor ons gevoel echt niet beter kon! Wat een mooie ervaring! Ondanks dat je er niet de hele week kon zijn i.v.m. je vakantie hebben die eerste dagen met jou toch de meeste indruk gemaakt. Dankjewel voor al je hulp, adviezen, heerlijke fruithapjes en gezelligheid!!

Lees meer »

Ouders van Stijn

Wat een onwijze topper is Linda! Na 2x een organisatie te hebben gehad, heb ik spijt dat we Linda niet eerder gevonden hebben! Onwijs gezellig, veel gelachen, geleerd en ze is to the point.. had me geen betere kraamverzorgende kunnen wensen. We hebben een hele fijne start gehad met jou.Bedankt lieve Linda!

Lees meer »

Ouders van Puck

Lieve Linda, wat heb jij een feestje van onze kraamweek gemaakt. We hebben onwijs veel van je geleerd, ontzettend met je gelachen en zo fijn dat je er voor ons was op de momenten dat het soms allemaal even wat overweldigend was.

Lees meer »

Ouders van Wess

Lieve Linda, Het is al even geleden, want Wess is op 15-04-2021 geboren. Maar nog steeds kijken wij terug op een hele fijne tijd met jou in ons gezin. Wat hebben we veel gelachen en wat heb ik daardoor veel gehuild (door de keizersnede-wond...)

Lees meer »

Ouders van Max

Lieve Linda, Wat zijn wij ontzettend verwend met jou als kraamverzorgster. Op 16-11-2021 is onze lieve Max geboren in het ziekenhuis. Zo fijn dat de dag erna bij thuiskomst jij ook direct hier in huis was om ‘op te starten’. We gingen gelijk met veel meer zekerheid ons eerste nachtje alleen in.

Lees meer »

Ouders van Louen

Lieve Linda, Ontzettend bedankt voor de fijne week die we met jou hebben gehad. Je hebt zo goed voor ons gezorgd; van jouw heerlijke fruitcreaties en gezelligheid tot aandacht voor Noah en lieve zorg voor Louen.

Lees meer »

Ouders van Zara

We hadden een bijzondere kraamweek waarbij Linda letterlijk dag en nacht voor ons klaar stond! Naast de gezelligheid zijn we heel goed verzorgd en hebben we ook nog heel veel geleerd! We hebben genoten van deze week en we hebben vertrouwen dat wij het nu zelf redden!

Lees meer »

Ouders van Micha

Lieve Linda, Wat hebben wij genoten van onze kraamtijd! Elke ochtend begonnen we met ons vragen rondje! Je wist alle vragen altijd te beantwoorden en dat is top!

Lees meer »

Ouders van Emma

Emma is onze tweede dochter en bij onze eerste dochter was de kraamweek helaas niet echt een succes. Ik keek er daarom tegenop en was erg sceptisch en bang dat ik nog zo’n week kon verwachten...Daarom vroeg ik mijn verloskundigen of ze iemand kenden die de rust zelf is, en toen maakte wij kennis met Linda. Na een hele fijne thuisbevalling waar Linda ook bij was, wist ik dat de kraamweek helemaal goed zou komen!

Lees meer »

Ouders van Jody Loa

Lieve Linda, wat heb je ons goed bijgestaan deze kraamtijd! Dankjewel voor al je gezelligheid maar ook al je lieve & motiverende woorden als ik er even doorheen zat! Er was een hele fijne klik en we zijn je onwijs dankbaar. Ook Chase 🐶 heeft intens van je genoten! Weet dat hij met alle liefde met je komt banjeren in het bos of op het strand! Dankjewel voor alles topper!! 

Lees meer »

Ouders van Teun

Lieve Linda, wat waren we blij dat je eind oktober nog een gaatje voor ons had. Wij verheugden ons weer op een leuke week! En toen was het 26 oktober, de dag waarop onze Teun had bedacht om geboren te worden. Wat was het fijn dat dat thuis kon en dat we goede hulp van jou kregen, onbeschrijfelijk!

Lees meer »

Ouders van Levi Jorre

Oké, waar moet ik beginnen; wij hebben echt een super kraamweek gehad met Linda! Na een korte, heftige bevalling stond ze daar Linda in de ziekenhuiskamer. Helaas net te laat, want Levi kon niet meer wachten. Maar omdat het ‘s morgens vroeg was ging Linda gelijk met ons mee naar huis.

Lees meer »
Rating: 5 sterren
1 stem